Gehavend Papendrecht 4 gaat naar OMC

Een behoorlijk gehavend Papendrecht 4 gaat zondag de brug over voor het duel tegen OMC. Uw verslaggever kan zich niet herinneren dat het 4e ooit eerder tegen Oefening Staalt Spieren Merwesteijn Combinatie heeft gespeeld. We weten niet veel van de tegenstander, behalve dat men evenals het vierde in de onderste regionen van de reserve 6e klas bivakkeert. Bovendien is er de dreiging van te moeten spelen op kunstgras.

Van Papendrecht zullen Frank, Rob, Rob, Ramon en Louis daar geen last van hebben. Zij zijn in elk geval afwezig.

De wedstrijd begint om 10.00 uur. Speciaal voor deze wedstrijd vaart er een supportersboot naar Dordrecht, die om 9.00 uur vertrekt vanaf Willaerts. Er is nog plek beschikbaar. Kom op tijd, want vol = vol.

 

Supportersboot Papendrecht 4 naar Dordrecht

 

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.