Zondag 4 pakt 3 punten in Dordrecht

Zondag 4 heeft vanmorgen in de uitwedstrijd tegen OMC 5 een keurige 1-4 overwinning behaald. Halverwege de eerste helft opende Patrick van Wijngaarden de score. Hierdoor kregen de Papendrechters de controle over de wedstrijd en behielden deze tot het laatste fluitsignaal. In de tweede helft kwam er nog meer ruimte voor de aanvallers en die gingen daar prima mee om. Patrick (2x) en Wilco Theunisse tekenden voor de treffers. Maar ook de verdediging stond goed met een uitblinkende doelman Gerrit Landstra. Zondag 4 kan weer 3 punten bijschrijven. Smetje op de wedstrijd was het uitvallen van aanvoerder Wim Veldhuis, hij moest met een hamstringblessure naar de kant. Dick van Toorn kan weer overuren gaan maken.

2 Antwoorden op “Zondag 4 pakt 3 punten in Dordrecht”

 1. Johan Derksen schreef:

  Dat Patrick van Wijngaarden 9 keer scoort in 2 wedstrijden zegt helemaal niets over hem, maar alles over de reserve 6e klas. En dan de ene na de andere hamstringblessure bij de heertjes. Stop er toch gewoon mee. Ik word er niet goed van.

  • Jan Mulder schreef:

   Sommige jonge spelers zouden nog een voorbeeld aan deze oude knarren kunnen nemen. Bij de gedachte dat ze moe zouden kunnen worden haken de meeste al af.

   Ben ook erg benieuwd wat deze jongen gasten op latere leeftijd aan het doen zijn. Eigenlijk wil het niet weten ook, maar ik denk dat ze dan niet op een voetbalveld rondlopen, stel je voor dat je moe zou worden.

   Reserve 6e klasse zegt helemaal niet over je mentaliteit, dus mannen, gewoon lekker blijven ballen.

   JM