Dick van Toorn helpt Papendrecht 4 !

Wonderdokter Dick van Toorn heeft zijn hulp aangeboden aan Papendrecht 4. De beroemde arts die eerder Robben en van der Vaart van hun blessures afhielp, maakt zich grote zorgen over het immense aantal spierblessures bij het vierde. “Louwman, Lafour, van den Hoven, de Haas en Veldhuis en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan vervolgens 5 weken niet spelen, dat is volstrekt onnodig. Ik garandeer dat ze binnen een week weer op het veld staan. Dat ben je ook verplicht aan de supporters”.

De vaste fysiotherapeute van het vierde, Jeanette Bosselaar, is not amused over de actie van van Toorn. “Waar bemoeit die oude man zich mee? Ik zit vervolgens weer met de gebakken peren en krijg allerlei klagerige telefoontjes van vooral die Kessi”.

Voormalig fysiotherapeut Rob van den Sigtenhorst wil niet veel kwijt. “Ik heb het vak al lang vaarwel gezegd. Het is mij te commercieel geworden. Ik verdien mijn geld liever met de goudeerlijke handel in Botox. Maar ik moet nu ophangen, want ik ga uit eten met een arts”.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.