Kenneth 40 jaar

Enige tijd geleden ontvingen we het volgende bericht:

FEEST 22 OKTOBER – 40 jaar Kenneth van den Hoven & Marcel Klein

Beste vrienden en vriendinnen,

Bij elk levensjaar hoort een feestje… Ook bij 40! Dit ga ik vieren met mijn maatje Marcel !

Wanneer: zaterdag 22 oktober.
Waar: Oud-Alblas in ’t Trefpunt.
Tijd: 20:00 tot 02:00 uur.

Graag nodig ik jullie uit voor een leuk feestje om dit te vieren!!! Partners zijn van harte welkom!

Groetjes, Kenneth.

P.S.: Indien je niet in de gelegenheid bent om te komen, laat het dan even weten.

 

Dus op de 41e verjaardag van Winston Bogarde togen we massaal in de loop van avond naar Oud-Alblas. Kennelijk was niet iedereen welkom, want net toen Jan Willem naar binnen wilde gaan, ging de deur op slot. Pas na een kwartiertje blauwbekken mocht hij alsnog naar binnen.
Uw verslaggever heeft het ruim vier uur lang volgehouden in een poging zoveel mogelijk sappige informatie te verzamelen. Kennelijk was de organisatie van het feest daarvan op de hoogte en werd de muziek daarom zo keihard gezet, dat de oren gingen tuten en de hersenen dreigden door te draaien waardoor de smeuïgste details verloren gingen.
Wat wel duidelijk geworden, is dat:

– Het maar goed was dat we op de zondag erna geen wedstrijd hoefden te spelen, aangezien de hoeveelheid man die tot het spelen van een behoorlijke pot voetbal in staat geweest zou zijn, dicht bij nul gelegen zou hebben. Alhoewel: een zekere Drs. Louis de H. meldde zich toch keurig op zondagochtend om half 10 met zijn voetbaltas met inhoud in de kleedruimte van V.V. Papendrecht.
– Op de website van DEVO het volgende staat: Wedstrijdverslag Papendrecht 4 – DEVO 5 zie www.zondagvoetbal.nl
– Voor het eerst Arie en Jan Willem voor broers aangezien werden.
– Als Arie een feest heeft, hij daar door zijn eega naar toegebracht wordt en de auto uitgezet wordt met de mededeling, dat hij zelf maar moet uitzoeken hoe hij weer naar huis komt en wanneer hem dat niet lukt, hij maar een weiland of een stal moet opzoeken om in te overnachten.
– Arie eindelijk niet meer hoeft te verven van zijn echtgenote en dat het laten inrichten van hun tuin voor de buurt het hoogtepunt van het jaar was. De officiële opening van de prachtig geworden tuin middels een groots tuinfeest is vanwege de kou uitgesteld tot volgend voorjaar.
– Jan Willem de reputatie van de familie de Man weer hoog wist te houden door de hele avond te blijven bunkeren. Ook weer niet zo gek, aangezien de bijzonder smakelijke hapjes geprepareerd waren door de meer dan voortreffelijke gastvrouwe Patricia.
– Ook Johan zijn reputatie meer dan eer aandeed door al voor middernacht na zijn zoveelste toiletbezoek niet meer in staat te zijn zich behoorlijk aan te kleden en daar de hulp van Cinda voor nodig had.
– Jules echt bestaat en niet het zoveelste verzinsel van überfantast Frank is.
– Mevrouw Bosselaar uitstekende zaken deed door de ene na de andere kneus van ons team vast te leggen voor behandeling.
– Patrick niet eerder naar huis ging voordat hij iedereen aangesproken had, bekend en onbekend, om te vertellen dat hij de ster van onze ploeg is en aan de lopende band scoort.
– Rob U. een stuk beter voor de dag komt in de directe nabijheid van Petra.
– Kenneth voetballend weliswaar niets meer klaar speelt sinds hij 40 geworden is, maar onovertroffen blijft wat het geven van feesten betreft en op dat punt Patrick tenminste nog de baas blijft. We verwachten dus wel revanche van Patrick over twee jaar als hij zijn zilveren huwelijksfeest hoopt te vieren.

Al met al was het een gezellige avond, bezocht door vele mensen van Zondag 4 alsmede enkele voormalige ploeggenoten en gastspelers. Leuk om hen weer eens te zien. Super bedankt Kenneth en Patricia voor het geweldige feest. Het moge duidelijk zijn, dat Kenneth daarom speler van de week is.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.