PAPENDRECHT 4 ONTVANGT TPO

We zijn benieuwd of Papendrecht 4 de goede lijn van de afgelopen weken kan doortrekken, thuis tegen het lastige TPO uit Moerdijk.  Het zal niet meevallen, na het feest van Kenneth afgelopen zaterdag, waar een aantal spelers van het 4e nu niet bepaald een topsportmentaliteit vertoonde! Verder loopt topscorer Patrick van Wijngaarden wel erg naast zijn schoenen. Er zijn foto’s opgedoken van een gastoptreden bij een hardrockband. En tegen wie het maar weten wil roept hij, dat de mensen zich omdraaien als hij over de Meent loopt. Dat dit vanwege zijn vrouw Corry is, dringt blijkbaar niet tot hem door.

Afwachten dus maar weer voor de vele fans van zondag 4.

Het duel begint om 10.00. Scheidsrechter: wie anders dan heer Bosselaar.

(Auteur: Wim)

Commentaar van Patrick:

Zoals je ziet ben ik in bezit van nog meer kwaliteiten !!! Kijk goed naar de man zonder hoed en met gitaar. Gerrit Landstra weet wel bij welk optreden. Groeten, Spitsie.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.