Een wedstrijd om snel te vergeten

Een wedstrijd om snel te vergeten

Vanmorgen speelde Zondag 4 de thuiswedstrijd tegen TPO 3 uit Moerdijk. De eerste helft was het een prima potje voetbal maar de tweede helft werd het allemaal minder vriendelijk. Het was dan ook aan het kordate optreden van scheidsrechter Bosselaar te danken dat de wedstrijd niet verder ontspoorde en kon worden uitgevoetbald. Maar de lol was er helaas wel van af. De wedstrijd eindigde in een 2-5 overwinning voor de bezoekers.
De Papendrechtse doelpunten werden gemaakt door Jessi en Patrick.

2 Antwoorden op “Een wedstrijd om snel te vergeten”

  1. Kessi schreef:

    Hebben zij ook nog gescoord?

  2. Johan Derksen schreef:

    TPO past prima in de Argentijnse competitie waar men niet warm of koud wordt van een gebroken ledemaat.