Papendrecht 4 naar Hooge Zwaluwe

Papendrecht 4 naar Hooge Zwaluwe

Wie supporter is van Papendrecht 4, en dat zijn er nog al wat, komt op de meest exotische bestemmingen. Zondag gaat de reis naar Hooge Zwaluwe, waar wordt aangetreden tegen HZ’75 3. De Zwaluwen staan stijf onderaan met 0 punten, maar dat is niet zo gek. Het team is namelijk erg druk geweest met het tv-programma “Leven als een prof”, waardoor de trainingen minder goed bezocht zijn dan gebruikelijk. Een aantal spelers is bovendien psychologisch in de war geraakt door het voortdurende gekakel van Harry Vermeegen.

Duidelijk is dat Papendrecht geen enkele tegenstander mag onderschatten, zeker niet nu het behoorlijk gehandicapt aan het duel moet beginnen. Het wordt puzzelen voor JWDM, die gelukkig Kessi en Rob van den Sigtenhorst weer “voor een halfie” aanwezig weet.

De wedstrijd begint op het verschrikkelijke tijdstip van 12.00 uur. Wat ons betreft wordt wettelijk vastgelegd dat lagere zondagteams om 10.00 uur spelen!

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.