Papendrecht 4 ontvangt de koploper

In het roemruchte kampioensseizoen 2004 – 2005 speelde Papendrecht 4 tegen het eerste (!) elftal van SVC, dat twee keer op een forse nederlaag werd getrakteerd. Sindsdien kent de vereniging uit Standdaarbuiten een opmerkelijke opmars. Er is weer een echt eerste elftal en zelfs een zesde dat momenteel bovenaan staat. De SVC’ers baarden opzien door het tot dan ongenaakbare BSC, dat volgens de geruchten diverse ex-RBC-spelers in de gelederen heeft, met 2 – 9 te vernederen. Afgaande op de foto kan de gemiddelde leeftijd van SVC wel eens de helft zijn dan die van het vierde!

Dat wordt een zware ochtend voor het vierde, dat afgelopen zondag een wel erg matige prestatie leverde tegen HZ’75. Uw verslaggever opteert voor een zwaar verdedigende tactiek. En voor spelers die niet in hun eentje gaan storen en op hun plek blijven lopen. En het simpel houden. Of dat allemaal niet te hoog gegrepen is voor het vierde? We moeten het maar weer afwachten.

De koploper zal ongetwijfeld veel supporters meenemen. Als je wint, dan heb je vrienden. De bussen kunnen worden geparkeerd op de dijk ter hoogte van veld 3. Aanvangstijd is, zoals het hoort, 10.00 uur. Eveneens zoals het hoort wordt er op echt gras gespeeld en speelt Papendrecht met de rode V op de borst. En zoals het hoort, is heer Bosselaar de man die alles weer in goede banen gaat leiden. Of vrouw Bosselaar aanwezig is om de geblesseerden op te vangen, is nog niet bekend.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.