Zondag 4 werkt aan eerherstel tegen de koploper

Op een grijs Slobbengors trad Zondag 4 vanmorgen aan tegen koploper SVC 6. Na de dramatische wedstrijd van vorige week werd er nu door de Papendrechters een prima partij op de mat gelegd. De van hun blessures terug gekeerde spelers namen Zondag 4 op sleeptouw. Laatste man Wim Veldhuis organiseerde zijn verdediging en aanvaller Ramon Lafour fungeerde als balvast aanspeelpunt voorin. Lang bleef het 0-0 maar toen had de rechtsbuiten van SVC aan 5 minuten genoeg om een hattrick te maken. Na de rust zette Zondag 4 weer flink aan en scoorde Kenneth van den Hoven de 1-3. Bovendien had hij even daarna de 2-3 op zijn schoen maar de keeper redde bekwaam. De bezoekers raakten in lichte paniek maar herstelde zich uiteindelijk wel en wist in de slotfase nog 3 maal te scoren. Uiteraard was de overwinning voor de bezoekers verdiend maar de Papendrechters kunnen tevreden terugkijken op hun prestatie, tot blijdschap van de vele supporters langs de lijn.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.