Internos 13 – Papendrecht 4 gaat niet door

Internos 13 – Papendrecht 4 gaat niet door

Slecht nieuws voor het legioen.
De wedstrijd Internos 13 – Papendrecht 4 van zondag a.s. is op verzoek van Internos uitgesteld. De reden is niet bekend gemaakt. Het meest voor de hand liggend is een waslijst aan afwezigen, of gewoon een feestje op zaterdagavond. Maar mogelijk is er meer aan de hand.

Zoals bekend onderhoudt het vierde sinds het kampioensjaar 2004/2005 warme banden met het Leurse Unitas’30. En heeft het 4e een Leurse aanvoerder. En dat valt allemaal niet goed bij het Ettense Internos, zo wordt beweerd. Is men bang voor een escalatie? Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar uw verslaggever zal navraag doen bij de plaatselijke bevolking.

Wanneer de wedstrijd wel wordt gespeeld, is nog niet bekend.

De vele fans wensen wij veel sterkte op de meubelboulevard of bij IKEA.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.