Distributie Partners Logistiek B.V. nieuwe hoofdsponsor Papendrecht 4

Distributie Partners Logistiek B.V. nieuwe hoofdsponsor Papendrecht 4

Na maandenlange geheime onderhandelingen is bekend geworden dat Distributie Partners Logistiek B.V. de nieuwe shirtsponsor wordt van Papendrecht 4. Het bedrijf volgt KD Home Products en King Young Men Style op, de bedrijven die de afgelopen jaren op het shirt en de broek van Papendrecht 4 mochten staan.

Distributie Partners Logistiek B.V. is het snel groeiende bedrijf van Luciën Louwman uit Papendrecht. Luciën speelde jarenlang op topniveau korfbal, bij Deetos en het Nederlands team. Inmiddels is hij al weer jaren een vaste waarde bij Zondag 4.

Hoeveel Euro er met de overeenkomst gemoeid is, is niet bekend gemaakt. Dat het om een fors bedrag gaat, moge duidelijk zijn. Ook Philips en Aegon toonden eerder immers interesse.

Louwman was bereid ver te gaan: “Ik wil de naamsbekendheid van mijn bedrijf vergroten. En dan ben je bij Papendrecht 4 aan het juiste adres. Ik zie nu al mensen met een Zondag 4-shirt op de Meent lopen en dan ben ik best trots, dat de naam van mijn bedrijf daarop staat”.

Het goede nieuws is ook dat Papendrecht 4 eindelijk weer in het in 1920 bedachte tenue gaat spelen!

Namens de gehele selectie en begeleiding wordt Luciën uiteraard hartelijk bedankt!

(Auteur: Wim)

4 Antwoorden op “Distributie Partners Logistiek B.V. nieuwe hoofdsponsor Papendrecht 4”

  1. Ramon Lafour schreef:

    Volgens mij mis ik er een paar op de foto!

  2. de knip schreef:

    Nou slecht geplaatste foto zeg ,…de fotograaf treft hier zeker geen blaam, duidelijk ’n gevalletje van brabbelwerk van de redaktie 🙂

  3. Luca Borsato schreef:

    Misschien was het maar beter dat er een paar niet op de foto staan, des te beter is de kwaliteit van de foto.