Zware uitwedstrijd Papendrecht 4

Zware uitwedstrijd Papendrecht 4

Het vierde wacht zondag na een weekje uitstel de zware uitwedstrijd tegen Internos 13 uit Etten-Leur. Waarom de wedstrijd werd uitgesteld is nog altijd niet bekend. De Leurse aanvoerder van het vierde ving bij de bakker op dat “het altijd wat is met die Ettenaren”. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat de bakker in hartje Leur gevestigd is en de opmerking daarom wellicht wat minder objectief is.

Internos 13 schijnt een goed voetballende ploeg te zijn, met in elk geval één razendsnelle buitenspeler. Typisch een gevalletje voor JWDM zouden wij zeggen.

Internos is een bloeiende vereniging. Prestatief gaat het echter allemaal wat minder, nu de zondag 1 (ooit hoofdklasser) is afgezakt naar de derde klas, de zaterdag 1 naar de bijvelden is verbannen en er een nieuwe voorzitter wordt gezocht. Het 13e zal daar naar verwachting weinig last van hebben!

Voor de supporters is er slecht en goed nieuws. Het slechte nieuws is dat er al om 9.45 uur wordt afgetrapt. Het goede nieuws is de gratis toegankelijke speeltuin die aan de velden van Internos grenst. We verwachten dus veel meereizende moeders met kinderen!

Ook slecht nieuws is dat Internos over een kunstgrasveld beschikt. Laten we maar hopen dat die eer te beurt valt aan één van de andere 12 zondagteams van Internos.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.