Cruijff in beeld bij Papendrecht 4?

Cruijff in beeld bij Papendrecht 4?

Opmerkelijk nieuws uit de voetbalwereld! Nu Johan Cruijff tegengewerkt wordt bij Ajax, lijkt hij zijn vizier te gaan richten op Papendrecht 4. Naar de mening van El Salvador gaat het kwalitatief bergafwaarts met het team en valt er veel meer uit te halen.

“Papendrecht heb spelers wie bepaalde kwaliteiten hebben. Als je die kwaliteiten benut heb je die anderen niet nodig want dat heb je daar dus geen last van. Maar als je dat niet ziet begrijp je het ook niet”, aldus de legendarische nummer 14.

Inmiddels schijnt de inbreng van Cruijff weer op losse schroeven te staan na een conflict met Cees den Boef en Piet van der Linden, lid van de Raad van Toezicht van het vierde. Totaal onverwacht kwam Cruijff met beoogd directeur Silvester Uneputty naar de vergadering en dat viel niet in goede aarde. Ook de opmerking dat Gerardo Dell’Aquila alleen maar in het vierde speelt, omdat hij Italiaan is, is niet goed gevallen.

“Hun hebben boter op hun hoofd wie mij niet bevalt. Het is hun eruit of mijn eigen persoon wie de kuil niet gegraven heb”.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.