Papendrecht 4 opnieuw naar Etten-Leur

Papendrecht 4 opnieuw naar Etten-Leur

Als de weersomstandigheden het toelaten reist Papendrecht 4 zondag opnieuw naar Etten-Leur. Na de wedstrijd tegen Internos wordt deze keer de Leurse kant bezocht voor het duel met Unitas’30. Een zware wedstrijd, want de Leurenaren zijn nog al wat jonger dan de Papendrechters. De heenwedstrijd eindigde in een 3 – 5 nederlaag voor de rood-zwarten.

Papendrecht 4 onderhoudt warme banden met Unitas’30 sinds het kampioensjaar 2004 – 2005 toen Unitas’30 de concurrenten van het 4e wist te verslaan. Over de vergoeding die hiervoor naar Leur ging werd driftig gespeculeerd, maar via Wikileaks is inmiddels bekend dat het twee keer om een krat bier ging.

Vorig jaar werd er ook tegen Unitas’30 gespeeld, waarbij Frans van Duuren van Unitas furore maakte. Helaas speelt hij dit jaar in een ander team, zodat de meereizende Papendrechtse aanhang het waarschijnlijk zonder hem moet doen.

De wedstrijd begint zondag om 10.00 uur en de toegang is gratis.

Ettenaar Frans “Fransie” van Duuren is er zondag helaas niet bij in Leur!
The Situation heeft het vorige seizoen bewezen dat hij de naam “Koning van de Leur” waard was.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.