Papendrecht ontvangt BSC

Papendrecht ontvangt BSC

Lang leek BSC 12 onbedreigd de titel te gaan pakken in de reserve 6e klas. Met veel machtsvertoon werd iedereen weggespeeld, waaronder ook ons eigen 4e met 6 – 2. Totdat er een legendarische 2 – 9 nederlaag werd geleden tegen de jongens van SVC. Een nederlaag die door de BSC’ers zelf als verdiend, maar ongelofelijk werd bestempeld. Daarna stortte het wat in en zijn SVC en RCD uitgelopen op de Roosendalers.

Papendrecht laat zich echter geen zand in de ogen strooien. BSC bestaat uit prima voetballers, waaronder volgens de geruchten wat ex-RBC’ers. Papendrecht zal moeten zorgen dat het niet weggetikt wordt op het middenveld.

Met steun van de aanhang moet dat gaan lukken, in deze laatste wedstrijd voor de winterstop. Papendrecht mist wederom diverse spelers waaronder mogelijk de zieke keeper Landstra.

Ongetwijfeld staan er toch weer 11 man op het groene veld, een verademing na het kunstgras van vorige week.

Om 10.00 uur zal heer Bosselaar voor het eerst op zijn fluit blazen. De spelers van het vierde feliciteren hem overigens met zijn 25-jarig jubileum bij onze vereniging!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.