Zondag 4 verliest van geroutineerd BSC

Zondag 4 verliest van geroutineerd BSC

Vanmorgen speelde Zondag 4 de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen BSC 12 uit Roosendaal. Bij Zondag 4 ontbraken helaas de grote mannen voorin. De Papendrechters lieten weliswaar aardig veldspel zien maar konden voorin geen vuist maken. En als je niet scoort kun je ook niet winnen! BSC deed dit wel 2 maal en ook al waren zij een stuk minder dan in de wedstrijd eerder dit seizoen, het was voldoende voor de winst. Zondag 4 kan nu gaan genieten van de winterstop waarin hopelijk alle blessures en pijntjes zullen verdwijnen. En dan gaan we in 2012 weer gewoon verder!

Eén antwoord op “Zondag 4 verliest van geroutineerd BSC”

  1. Frank Leijten schreef:

    Jammer dat ik niet mee kon doen mannen. Ik hoop na de winterstop weer een keer van de partioj te zijn als Gerrit weer eens op vakantie is.
    Zal loop- en krachttraining hervatten!!!!